bekeken: 1959 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Startsein voor ANWB Connected

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 12 april 2017, 15:07

Leestijd: 1 minuut

De ANWB heeft het officiële startsein gegeven voor zijn nieuwe dienst Connected. Hoofddirecteur Frits van Bruggen overhandigde drie leden de eerste connectors. Als testers voorzagen zij het ontwikkelteam in de afgelopen drie jaar van feedback.

Via de connector, een app en smartphone kunnen gebruikers feedback krijgen over hun rijstijl. Ook kunnen ze hun weggedrag veiliger en zuiniger maken, verkeersinformatie op hun route ontvangen en parkeertransacties afsluiten. Informatie over de technische staat van hun auto behoort eveneens tot de mogelijkheden: is de accu zwak, dan volgt tijdig een seintje, net als bij een leeg rakende tank.

Met de nieuwe dienst wil ANWB zijn leden voorzien van ‘nuttige en handige informatie bij het gebruik van hun auto’. Concreet noemt de organisatie veiliger verkeer, betere hulpverlening bij autopech en ‘toepassingen die goed zijn voor de portemonnee van de gebruiker’.

Tags: , ,

Autonome taxi Daimler en BoschUlu integreert…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties