bekeken: 989 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

Stern neemt schadeherstelbedrijf Bemmel over

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 26 februari 2020, 09:19

Leestijd: < 1 minuut

Stern Groep laat weten met terugwerkende kracht de activiteiten van het schadeherstelbedrijf Persoon Schadeherstel en Carrosserie in Bemmel te hebben overgenomen. De overname geldt vanaf 1 januari en werd op 21 februari bereikt.

Stern Point, de eigen schadeherstelketen van Stern, werkt al langer nauw samen met Persoon Schadeherstel en Carrosserie.

Persoon Schadeherstel en Carrosserie

Het bedrijf werd in 2012 opgericht door Marc Persoon. Het bedrijf herstelt schade aan personenauto’s en bedrijfswagens. De nadruk ligt op het herstel van vrachtwagens en carrosseriewerkzaamheden. Het bedrijf produceert in eigen beheer open- en gesloten laadbakken, waaronder koel-vrieslaadbakken. Ook maatwerk zoals het aanpassen en opbouwen van trailers of laadbakken voorzien van kranen en/of laadliften behoort tot de mogelijkheden.

Netwerk

Het bedrijf heeft vijftien medewerkers die allen in dienst komen bij Stern. Marc Persoon zal eindverantwoordelijke blijven van de vestiging. Stern Point telt na de overname vijftien vestigingen. In het vlakbij Bemmel gelegen Nijkerk bevindt zich ook een Stern Point, waar naast personenauto’s ook schades aan vrachtwagens worden gerepareerd, carrosseriewerkzaamheden verricht en in eigen beheer belettering geproduceerd en aangebracht. Met de overname wordt de capaciteit meer dan verdubbeld.

Mercedes-Benz certificeert…Omzet autobranche stijgt 3,6…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties