bekeken: 3549 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 51 vote, average: 4,00 out of 5
(4,00)
(Inloggen is vereist)

Stirlings Oil van start in Benelux

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 30 maart 2018, 10:11

Leestijd: 2 minuten

Op de Benelux-markt voor motorolie en aanverwante producten doet per april Stirlings zijn intrede. Het merk mikt in eerste instantie op de zakelijke automotive markt, maar zegt op termijn ook te gaan leveren aan automaterialenshops, tankstations, webshops en via events.

De naam is een knipoog naar de voormalige Britse F1-coureur Stirling Moss. De slogan ‘Classic quality, modern performance’ refereert aan dit erfgoed uit de naoorlogse racerij.

Stirlings Oil International is zo’n anderhalf jaar geleden opgericht door Bart Broeren. Sindsdien is het merk vanuit Rotterdam uitgerold in diverse landen. Voor de jongste uitbreiding gelden behalve Nederland ook België en Luxemburg als verkoopgebied. Van deze nieuwe distributie-BV is Broeren samen met Taco Sprenger (ex-Eurol) eigenaar. Sprenger tekent ook voor de marketing en sponsoring. Opslag en uitlevering lopen via een kantoor in Elst (Gelderland).

Dit artikel is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.
Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties