bekeken: 1628 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Topcats Erkend Diesel Filter Reconditionerings-specialist

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 april 2018, 10:39

Leestijd: 1 minuut

De Stichting Duurzaam Repareren heeft Topcats uit Lelystad erkend als duurzaam reconditioneringsspecialist in roetfilters.

Roetfilters in dieselauto’s lopen na enige tijd vol en dienen dan vervangen of schoongemaakt te worden. Met het label Erkend Diesel Filter Reconditionerings-specialist erkent de stichting de bedrijven die hier op een verantwoorde manier voor zorgdragen. Directeur Ramses Rens van Topcats: “Het is een goede zaak dat er duidelijkheid wordt geschapen waar men vertrouwd en professioneel een roetfilter kan laten reconditioneren. Er is immers veel kaf tussen het koren. Bovendien is reinigen goedkoper, beter voor het milieu door hergebruik dan vervanging.”

Topcats

Het bedrijf in Lelystad is importeur en leverancier van katalysatoren en roetfilters. Sinds 2007 is het bedrijf bovendien actief met het repareren en reinigen van uitlaatsystemen. Onlangs kwam het bedrijf ook al in het nieuws in de uitzending van EenVandaag over de mogelijke fraude bij Bo-rent met roetfilters. Topcats controleerde daarvoor de door EenVandaag aangeleverde busjes op de aanwezigheid van een roetfilter.

Tags: , , , ,

EenVandaag: ‘Bo-rent…Opel zegt Europese…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties