bekeken: 955 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Twee nieuwe leden voor Requal

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 12 maart 2019, 15:24

Leestijd: 1 minuut

Onlangs hebben twee autobedrijven zich aangesloten bij het garageconcept Requal Erkend Reparateur van Doyen Auto.

Het gaat om Autobedrijf Malkenschoten in Apeldoorn van de jonge ondernemers Mick Slingerland en Bart Oldenboom, en Automarcel van Marcel de Boer in Joure.

Technische ondersteuning

Die laatste heeft al dertien jaar een eenmanszaak en was nog niet eerder bij een garageformule aangesloten. “Requal is een eenvoudige formule, waar niet heel veel aan vast zit, maar waar ik wel een goede ondersteuning van krijg op het gebied van technische informatie. Daarnaast hebben ze een deugdelijk reclameverhaal. Niet dat ik om werk verlegen zit, ik ben ook maar alleen. Maar voor de naamsbekendheid is het wel goed dat zij via een folder of een winteractie een paar keer per jaar de aandacht vragen.”

Grossier

Marcel de Boer heeft ook wel aanbiedingen van andere formules gehad. Daarvoor had hij van grossier moeten veranderen. “Requal was de formule die mijn vaste grossier Swieringa mij kon bieden. Daar wilde ik ook graag klant blijven. Ik vind dat als de band goed is, je die goed moet houden. Met drie grote vestigingen heb ik de keuze uit een enorm aanbod aan onderdelen. Dat is me altijd goed bevallen.”

Uitstraling

Bart Oldenboom is met zijn compagnon in mei twee jaar bezig en was ook nog niet eerder bij een garageformule aangesloten. Grossier Hampsink in Apeldoorn bracht Autobedrijf Malkenschoten in aanraking met Requal. “Het fijne van Requal vind ik dat we onze eigen uitstraling kunnen behouden. Verder krijgen we van Requal marketingondersteuning, reparatie-informatie en zijn ze bezig met een online serviceboekje. Dat sprak ons wel aan. Wat ik ook mooi vind aan Requal is de pechhulp die wij onze klanten kunnen aanbieden, in plaats van bijvoorbeeld ANWB-pechhulp. Het voordeel is dat als een klant in de buurt strandt, hij naar ons wordt gebracht in plaats van een andere garage.”

Tags: , , ,

Nexion en Stenhoj bundelen…Volkswagen versnelt transitie…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties