bekeken: 2518 x
Waardeer dit artikel:
466 votes, average: 2,67 out of 5466 votes, average: 2,67 out of 5466 votes, average: 2,67 out of 5466 votes, average: 2,67 out of 5466 votes, average: 2,67 out of 5
(2,67)
(Inloggen is vereist)

UAS en Glasurit werken samen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 maart 2012, 09:12

Leestijd: 1 minuut

UAS, een schadeherstelorganisatie met zeven vestigingen in Nederland en onderdeel van PGA Nederland, heeft recent een contract ondertekend met Glasurit. Hierin is vastgelegd dat alle vestigingen voortaan het Glasurit-systeem gebruiken en lid worden van de Glasurit Ratio Partner Groep. Zij nemen ook deel aan het Glasurit Efficiency Programma.

Een belangrijke reden voor de keuze voor Glasurit is dan ook de ondersteuning die de lakleverancier biedt bij het verbeteren van de processen rondom schadeherstel. In het contract heeft Glasurit de behoeften van UAS daarom vertaald naar een pakket van producten en aanvullende dienstverlening.

UAS gebruikt het Glasurit-systeem bij schadeherstel en bij cosmetisch herstel voor het klaarmaken van auto’s voor de showroom. Hierbij richt de samenwerking met Glasurit zich op het gezamenlijk terugbrengen van het spuitmateriaalverbruik door efficiënte producten te gebruiken, in combinatie met managementadvies en intensieve ondersteuning op de werkvloer.

Tags: , , , ,

Maas Uithoorn weer Audi Dealer…Bedrijfswagenplan van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties