bekeken: 4187 x
Waardeer dit artikel:
808 votes, average: 2,49 out of 5808 votes, average: 2,49 out of 5808 votes, average: 2,49 out of 5808 votes, average: 2,49 out of 5808 votes, average: 2,49 out of 5
(2,49)
(Inloggen is vereist)

Van der Molen naar Pouw Automotive

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 26 augustus 2011, 10:58

Leestijd: 1 minuut

Pouw Automotive Groep neemt Van der Molen Autogroep over. Het betreft de dealerbedrijven Van der Molen in Groningen en Haren, JK Autoschade, Autolease Zwolle en een joint venture in Autolease Groningen. Van der Molen Autogroep telt 109 medewerkers.

Na toestemming van diverse instanties zoals de NMA, zal de overname in oktober afgerond worden. Pouw sluit verdere overnames dit jaar en volgend jaar niet uit, aldus financieel directeur Marc Thijsse-Klasen. “Een uitbreiding naar de regio Zuid is zeker mogelijk.”

Van der Molen Autogroep blijft onder dagelijkse leiding van de heren Van der Molen en Van der Meer. “Voor de continuïteit van ons bedrijf is het verstandig om aansluiting te zoeken bij een grote automotivegroep, mede in het belang van onze klanten en medewerkers”, aldus Van der Molen.

Met deze strategische overname van Van der Molen zet Pouw een volgende stap in haar groeistrategie. In de groeistrategie van Pouw staat de zogenaamde Mobiliteitscirkel centraal. De kernactiviteiten bestaan uit dealerbedrijven, leasing en schadeherstel.

Behalve in het noorden van het land is Pouw vertegenwoordigd in Midden-Nederland, Oost-Nederland en West-Nederland met de merken Volkswagen, Audi, Peugeot, Mercedes-Benz, Maybach, Alfa Romeo, Lancia en Jeep.

Pouw Automotive Groep heeft onlangs ook een overname gedaan op Bert Stemerdink Automobielen.

Copyright foto: Autoplusonline.nl

Tags: , ,

Wurth groeit eerste half jaar…Hefra wordt Varta-distributeur
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties