bekeken: 1337 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Vincent Priem algemeen directeur BMW Retail

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 6 februari 2018, 10:34

Leestijd: 1 minuut

Vincent Priem wordt per 12 februari de nieuwe algemeen directeur BMW Retail Nederland. Dat laat BMW weten.

vincent-priemVincent Priem wordt daarmee verantwoordelijk voor de verkoopactiviteiten en aftersales bij de dochterondernemingen van BMW Group Nederland. Die bestaat ui: BMW Amsterdam, BMW Den Haag, Mini Amsterdam en Mini Den Haag. Priem vervangt Heiko Breilmann, die in november vorig jaar afscheid nam van de organisatie.

Klanten binden

Vincent Priem heeft eerder verschillende posities bekleed bij Pon’s Automobielhandel Leusden. “Ik kijk er erg naar uit om voor de BMW Retail Group aan de slag te mogen gaan”, vertelt hij. “Het structureel verbinden van onze huidige én toekomstige klanten aan onze bedrijven zie ik als onze grootste uitdaging. Door samen met alle collega’s te werken aan een optimale service en klantbeleving, ben ik ervan overtuigd dat wij ook in de toekomst zeer succesvol zullen zijn.”

“We zijn heel blij met de kennis en ervaring die Vincent meebrengt om de uitstekende prestaties van onze importeursvestigingen BMW Amsterdam en BMW Den Haag te behouden”, aldus algemeen directeur Neil Fiorentinos. “Hij zal de BMW Group strategie die in teken staat van uitmuntende klanttevredenheid verder doorontwikkelen. Net als bij de andere vijftig BMW-dealervestigingen zoeken we daarvoor constant naar aantoonbare verbeteringen op basis van daadwerkelijke klantfeedback op het gebied van sales en service.”

Tags: , ,

Schurer-Kamphuis ruilt Ford in…Investeringsfonds opgericht…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties