bekeken: 638 x
Waardeer dit artikel:
0 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 50 votes, average: 0,00 out of 5
(0,00)
(Inloggen is vereist)

Vision Car Lease kiest voor 123ruit.nl

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 16 juli 2019, 11:57

Leestijd: 1 minuut

Leasemaatschappij Vision Car Lease heeft een samenwerkingsovereenkomst gesloten met de vereniging van onafhankelijke ruitschadeherstellers 123Ruit.nl.

Het betreft geen exclusieve samenwerking, vertelt voorzitter Stefan Clijnk namens 123Ruit.nl desgevraagd. “Vision wil zijn berijders de vrijheid geven om ook elders ruitschade te laten herstellen. Vision is gevestigd in Valkenswaard en leveren vooral leaseauto’s aan bedrijven in de regio Brabant. Omdat zij een regionale benadering ook bij ons herkenden, hebben ze toch ook voor ons gekozen. We herstellen dan wel niet exclusief voor Vision, maar dankzij de samenwerking komt er genoeg werk naar onze bedrijven toe.”

Dekking

123Ruit.nl biedt met zijn aangesloten bedrijven een landelijke dekking, hoewel er nog altijd witte plekken in het netwerk zitten. Stefan Clijnk: “Daar wordt hard aan gewerkt, zoals dat zo mooi heet, maar het zijn ook geen loze woorden. We bieden een landelijke dekking, naast haal- en brengservice, vervangend vervoer en reparatie op locatie, dan wel in de werkplaats van een van onze leden. Daarnaast denk ik dat we voor 1 september nog drie leden erbij kunnen melden, met name in de regio Leeuwarden. Ook in Zeeland hebben we contacten lopen, dus ook daar ziet het er goed uit.”

Op de foto van links naar rechts: Frans van Berkel, salesmanager 123Ruit.nl, Erwin Postma, manager operations Vision Car Lease, Marc von Reth, directeur Vision Car Lease en Stefan Clijnk, voorzitter 123Ruit.nl.

Tags: , ,

Renault verkoopt 6,7 procent…Softwareproblemen drukken…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties