Andy Conserière zet in op groei Trekhaakcentrum

Met de benoeming van Andy Conserière als nieuwe directeur maakt Trekhaakcentrum.nl zich op voor een periode van groei.

andy-conseriere“Die groei zal allereerst moeten komen uit een stijging van het aantal trekhaken dat per vestiging wordt gemonteerd”, licht Conserière toe. “We hebben nu zo’n tachtig vestigingen die met het franchiseconcept Trekhaakcentrum werken. Dat zijn soms universele autobedrijven, die trekhaken er een beetje bij doen. Wat wij willen is dat er vestigingen ontstaan die het monteren van trekhaken als corebusiness gaan zien, die twee à drie trekhaken per dag monteren. Daarnaast is uitbreiding naar het buitenland zeker een mogelijkheid waar we naar kijken.”

Trekhaken.nl

Groei bewerkstelligen is overigens maar één van de opdrachten waarmee hij is aangesteld. Een andere belangrijke opdracht is het integreren van Trekhaken.nl, de grossierspropositie die Trekhaakcentrum.nl sinds een jaar heeft overgenomen. “Een optie daarbij is het volledig opgaan in Trekhaakcentrum. Dat heeft echter niet de voorkeur, omdat de grossiers dan zelf met een trekhaakconfigurator zullen komen. We creëren daarmee zelf een nieuwe concurrent. Beter is het om Trekhaken.nl via de grosssier te laten lopen, zodat we ook aan hen onze knowhow ter beschikking kunnen stellen.”

Merken

Trekhaakcentrum heeft kwaliteit hoog in het vaandel. Daarbij wordt vooral een beroep gedaan op de producten van Brink, hoewel Trekhaakcentrum als onafhankelijke partij ook alle andere merken trekhaken monteert. Dat Andy Conserière een verleden heeft bij GDW is dan alleen maar een voordeel. “Eerlijkheid gebiedt te zeggen dat GDW in de markt toch gezien wordt als een B-merk, dus Brink zal zeker de voorkeur houden. Trekhaken.nl wordt bijvoorbeeld ook gevoerd door Fource, dat weer met Bosal werkt. Ook daarom zullen we alle merken blijven voeren.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters