Autec lanceert nieuwe serie schaarhefbruggen

Tijdens de Werkplaats Vakdagen lanceert Autec-VLT in de eigen showroom in Montfoort een nieuwe serie wielvrije- in- en opbouw schaarhefbruggen.

showroom-schaarhefbruggen-aslpDe nieuwe serie schaarhefbruggen beschikt over een gegalvaniseerd bodemframe en de nieuwste bedieningstechniek. De vernieuwde constructie zorgt voor een zeer stabiele hefbrug. Het is een feit dat personenwagens steeds langer worden. Autec heeft daar bij het ontwerp rekening mee gehouden. De schaarhefbrug beschikt nu standaard over langere opnametafels. Hij is leverbaar in 3,2,  3,6 en 4 ton en is voorzien van uitschuifstukken.

Demonstraties

De nieuwe serie is maar een van de twintig soorten hefbruggen, remmentestbanken en roetmeters waarvan tijdens de vakdagen demonstraties plaatsvinden. Bezoekers kunnen het complete aanbod zelf testen in één ruimte. Zij kunnen dan zelf ervaren wat in hun werkplaats het grootste rendement biedt. Ook is het mogelijk om de nieuwste generatie Autest roetmeters in werking te zien. Dankzij een hoge nauwkeurigheid is het mogelijk om te zien of het roetfilter aanwezig is en of het goed werkt. Met deze nieuwe apparatuur is de werkplaats klaar voor de toekomst om Euro 6 te kunnen meten.

Beursaanbiedingen

Snelle beslissers kunnen tijdens de vakdagen gebruikmaken van aantrekkelijke beursaanbiedingen. De primeur, de ASLP 3208/3608 opbouw schaarhefbrug, wordt tijdens de vakdagen met een scherpe introductieprijs gelanceerd.

Abu Dhabi-actie

Daarnaast maken alle bezoekers kan op een arrangement voor twee personen naar de Formule 1-race in Abu Dhabi. Die vindt plaats in het weekend van 24 tot 26 november. Alle kopers van hefbruggen, remmentestbanken of emissiemeetapparatuur maken zelfs dubbel kans om zo’n arrangement te winnen. Het arrangement bestaat uit heen- en terugvlucht, hotelovernachtingen en twee toegangskaarten tot de race.

Autovakmannen

Tijdens de vakdagen wordt doorlopend de documentaire De autovakmannen vertoond. In deze documentaire van Gwen Jansen worden verschillende vakmensen uit de autobranche geportretteerd. De film geeft een realistisch beeld van de branche. Tevens is het een spiegel voor iedereen die met passie zijn werk doet. De Werkplaats Vakdagen vinden plaats van 26 tot 28 september in de showroom van Autec in Montfoort. Bezoekers zijn welkom van 14:00 tot 21:00 uur.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2970 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters