Bandenformule Premio opent in Den Haag

Premio Banden + Autoservice Den Haag is operationeel, na de toetreding tot het netwerk in september. De afgelopen maanden is gewerkt aan een klantvriendelijker entree en de inrichting volgens Premio-richtlijnen.

Premio Banden + Autoservice Den Haag opereerde tot voor kort onder de naam Profile Car & Tyreservice Blok Den Haag. Het medewerkersteam is onveranderd, wel is er nieuw management. “Den Haag was voor Premio nog een ‘witte vlek’. Nu kan ook dit deel van de Randstad kennismaken met één van onze formules”, zegt Martijn van de Meent Retail Development Manager van GDRP (Goodyear Dunlop Retail Partners). Er zijn op dit moment twaalf Premio-vestigingen. Dat aantal moet de komende jaren stapsgewijs groeien naar een vijftigtal. Premio is een franchiseformule voor banden- en autoservicespecialisten en biedt een  inkoopportal voor alle merken banden, wielen en autoservice met diverse leveranciers. Bovendien is er ondersteuning bij marketing & PR en toegang tot de leasemarkt middels 4Fleet Group.

Uw Bandenspecialist

Een andere GDRP-formule – Uw Bandenspecialist – sloot onlangs My Car in Eindhoven aan. My Car is gesitueerd in de binnenring, nabij het centrum. Het biedt naast specialistische bandenservice ook volledig onderhoud en apk. Op dit moment zijn er 81 bedrijven die opereren als Uw Bandenspecialist.    

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †