Fastfitter Midas gaat ondergronds

De Europese fastfitter Midas gaat reparatiecentra openen in ondergrondse parkeergarages.

Hiervoor werkt de keten samen met de parkeergarages van Indigo. De eerste ondergrondse Midas staat in Boulogne-Billancourt, een gemeente in de regio Parijs. Op termijn wil men de service uitbreiden. Een automobilist kan ’s ochtends zijn auto brengen. ’s Avonds na het werk kan hij hem gerepareerd en wel weer ophalen. De vestiging ligt daarom ook midden in een zakendistrict.

Diversiteit

Midas wil zo inspelen op de behoefte van klanten aan een grotere diversiteit aan diensten en producten. De eerste ondergrondse vestiging is zeven parkeerplekken groot (80 vierkante meter). Met deze bouw is in totaal een investering van 60.000 euro gemoeid. Er staan twee hefbruggen en er werken twee monteurs.

Satelliet

De eerste ondergrondse vestiging staat op enkele honderden meters van een grotere Midas. Ook toekomstige ‘satellieten’ zullen bij bestaande vestigingen worden geplaatst.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3806 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters