Hamu verhuist van Epe naar Hattemerbroek

Full Fource-partner Hamu Automaterialen verplaatst op termijn zijn vestiging in Epe naar de Rendementstraat in Hattemerbroek. Hamu koopt daartoe een kavel van 7600 vierkante meter op bedrijvenpark H2O.

Oprichter en eigenaar van Hamu, Hans Mulder ziet een belangrijk voordeel van de verplaatsing naar Hattemerbroek. “Met onze route-auto’s leveren wij acht keer per dag aan veel garagebedrijven in de regio. De prima ligging en bereikbaarheid waren voor ons doorslaggevend bij de keuze voor H2O.” Het nieuw te bouwen pand komt te liggen aan de A28, bij het huidige viaduct Voskuilerdijk, vlakbij de plek waar binnen enkele jaren de nieuwe afrit Wezep/H2O op de A28 wordt gerealiseerd. Bouwbedrijf Boezewinkel Mulder Bouw start begin 2019 met de bouw.

Groei

Hamu richt zich op de verkoop van automaterialen aan garagebedrijven op de Veluwe en omstreken. Hamu Automaterialen is de laatste jaren fors gegroeid, organisch, maar ook door overnames. Zo werd afgelopen zomer nog A28 uit Nijkerk overgenomen. In 2016 werd de hele keten Otogros (zes vestigingen) overgenomen. Er werken in totaal zo’n 110 mensen fulltime, verspreid over 9 vestigingen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3064 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters