Kentekenloket van het Jaar grijpt consument bij de kraag

Autoservice De Kemp in IJsselstein is dinsdag 24 april verkozen tot Kentekenloket van het Jaar 2018.

Het autobedrijf (zie ook nummer 4 van Aftersales Magazine) werd voor zijn inspanningen als Kentekenloket beloond met gebak, een oorkonde en een cadeaucheque van 2500 euro.

Overweldigend

Tom en Tineke de Kemp wisten al een aantal weken dat het bedrijf was verkozen tot Kentekenloket van het Jaar, maar waren toch nog aangenaam verrast door de aandacht die ineens naar hun bedrijf uitging. Tineke: “Er waren niet alleen mensen van het Kentekenloket, maar ook van Bovag en van W&D Consultants, die bij de verkiezing een rol hebben gespeeld. Het was overweldigend. Ik zit er nu, een uur later, nog van bij te komen. En die cadeaucheque van 2500 euro had ik helemaal niet zien aankomen. Daar gaan we met het hele personeel binnenkort wat leuks van doen, want natuurlijk is dit een prijs voor ons hele team.”

Totaalpakket

Het was niet eens het aantal overschrijvingen dat Autoservice De Kemp realiseert dat de doorslag gaf. Ernst Uildriks, voorzitter van het Kentekenloket: “Zeker niet. Er zijn ook Kentekenloketten waar veel handelaren in de buurt zitten. Die zouden op dat punt al heel goed scoren, maar dat is niet de doelstelling van het Kentekenloket. Het gaat erom dat Autoservice De Kemp heel goed de consument die op deze service afkomt in de kraag grijpt. Het totaalpakket klopt gewoon.” Met name de actieve reclame op social media en op de eigen website wordt genoemd als een sterk punt van Autoservice De Kemp. Het bedrijf wordt daarnaast online goed gevonden voor het overschrijven van kentekens in IJsselstein. Ook de relatief nieuwe module Veilig Betalen wordt goed onder de aandacht gebracht. Tenslotte worden bezoekers die een kenteken komen overschrijven, actief gewezen op de overige dienstverlening van Autoservice de Kemp. Hierdoor wordt extra omzet en klantenbinding gerealiseerd.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2363 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar