Twee nieuwe deelnemers voor Carxpert

Carxpert heeft per 1 januari 2019 twee nieuwe deelnemers aan de formule: APK Station Nieuwegein en Autobedrijf De Groot & Kapteijn uit Harderwijk. Eerder werd al de komst gemeld van Autoservice Wiegbrug, eveneens met ingang van dit jaar.

Group Auto-grossier Record heeft APK Station Nieuwegein aangesteld; de komst van Autobedrijf De Groot & Kapteijn komt op het conto van grossierslid A28. Beide grossiers bieden de nieuwe toetreders alle diensten aan die beschikbaar zijn via de garageformule.

Marketing

Eigenaar Jack van de Brug besloot met APK Station Nieuwegein aansluiting te zoek “om tijd uit te sparen.” Hij wijst op de marketingsupport, bijvoorbeeld op het gebied van social media. Ook de technische ondersteuning en de opleidingen, om bij te blijven, vormden een motief. Autobedrijf De Groot & Kapteijn wordt gerund door Mark de Groot (foto) en Jeffrey Kapteijn, samen goed voor meer dan 45 jaar ervaring. Ook voor hen telden de technische en marketingondersteuning via Carxpert. Een ander argument om aan te sluiten was de mogelijkheid om klanten voortaan mobiliteitsservice op Europese schaal te kunnen aanbieden.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †