Vetos-lid Reijrink neemt collega De Kort over

Autobedrijf Reijrink uit Diessen heeft per 1 augustus jl. autobedrijf De Kort uit Nieuwkuijk overgenomen. Voormalig eigenaar Leo de Kort gaat met pensioen. Beide bedrijven zijn lid van Vetos, de Verenigde Toyota Specialisten.

Jurgen Reijrink: “Met het bestaande, vertrouwde team van De Kort zullen wij alles in het werk stellen de klanten nog beter van dienst te zijn. Kwaliteit leveren en persoonlijke aandacht geven is de key waar het allemaal om draait! Autobedrijf De Kort is al jaren een bekend bedrijf waar u terecht kunt met uw Toyota, maar waar ook andere merken welkom zijn. Wij bedanken Leo en team voor het in ons gestelde vertrouwen!”

Vertrouwd adres

Mede-eigenaar Carlo Bekkers: “Deze bedrijfsovername brengt voor de klanten geen merkbare veranderingen met zich mee. Leo blijft voorlopig nog een aantal werkzaamheden verrichten. Wij blijven het vertrouwde adres en garanderen de service die u de afgelopen jaren gewend bent. Samen met het team blijven wij vernieuwen en investeren in kennis en bijvoorbeeld nieuwe gereedschappen. De medewerkers zijn up-to-date geschoold en blijven natuurlijk ook in de toekomst trainingen volgen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2386 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *