bekeken: 961 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Zes jaar gratis onderhoud elektrische VW ID.3

DOMEIN: Retail

Geplaatst op: 8 mei 2019, 15:55

Leestijd: 1 minuut

Volkswagen levert zijn elektrische auto ID.3 met zes jaar gratis onderhoud en apk (bij de officiële dealers van het merk). Het gaat volgens de fabrikant om “een speciaal voor Nederland ontwikkeld, uniek aanbod.”

Buiten de gratis onderhoudsbeurten vallen slijtagedelen zoals onder meer remschijven, remblokken, ruitenwissers, banden en schade die ontstaan is door invloeden van buitenaf. De fabrikant biedt acht jaar garantie op de accu.

Productieplaats

Volkswagen onthult dit najaar de productieversie van de ID.3. De definitieve prijs en specificaties van de ID.3 1ST (een extra aangeklede eerste editie) worden bekendgemaakt kort na de presentatie in september op de IAA  Frankfurt. De eerste afleveringen vinden halverwege 2020 plaats.

Belangstellenden kunnen een productieplaats reserveren. Hun registratie is definitief nadat alle benodigde gegevens zijn ingevuld en duizend euro is aanbetaald. Later dit jaar worden kunnen de reserveringen worden omgezet in een definitieve order. De vanafprijs van de ID.3 1ST blijft volgens de producent onder de veertigduizend euro. Daarmee blijft de elektrische Volkswagen onder de voor zakelijke rijders belangrijke vijftig mille-grens en komt hij in 2020 bij een ongewijzigd fiscaal beleid in aanmerking voor 4 procent fiscale bijtelling.

Emissies

De ID.3 is het eerste model binnen de nieuwe elektrische ID. Family. Iedere ID.3 wordt CO2-neutraal geproduceerd. Zo wordt er gebruikgemaakt van energie uit hernieuwbare bronnen. Onvermijdbare emissies worden gecompenseerd via gecertificeerde klimaatprojecten. Volkswagen biedt in Nederland verschillende (snel)laad-abonnementen aan op groene stroom om CO2-neutraal te kunnen rijden.

Tags: , , ,

ADAS-info-avond: wat mag ik…Het Grote Schadedebat: IBIS…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties