fbpx
bekeken: 792 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Zestig man op Colormotion-avonden Glasurit

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 23 oktober 2018, 13:53

Leestijd: < 1 minuut

De recente drie Colormotion-regioavonden van Glasurit, gewijd aan het thema ‘Duurzaamheid’, zijn volgens de lakproducent door in totaal ruim zestig deelnemers bezocht.

Het Colormotion-netwerk heeft als doel om schadeherstelbedrijven met elkaar in contact te brengen, informatie uit te wisselen en kennis te delen. Een en ander onder het motto ‘‘Meet, learn, win’. Ditmaal werd van gedachten gewisseld over hoe schadeherstelbedrijven duurzaam kunnen ondernemen. Ook was er aandacht voor de nieuwe Glasurit Eco Balance lakreparatieproducten, waarmee gebruikers actief kunnen bijdragen aan reductie van de CO2-uitstoot. Daarnaast konden bezoekers duurzaam autospuiten, namelijk virtueel met een VR-bril en -spuitpistool.

Personeel

De regioavonden vonden in september en deze maand plaats bij achtereenvolgens Westland Autoschade (De Lier), Green Planet (Pesse) en Autoschade Leo Brans (Erp). Het eerste adres geldt volgens Glasurit als duurzaamste schadeherstelbedrijf van Nederland, doordat een gasaansluiting ontbreekt en de spuitcabine gebruikmaakt van een speciale recirculatieregeling. Tijdens de laatste avond stond Autoschade Leo Brans stil bij het belang van en de mogelijkheden voor duurzame inzetbaarheid van personeel.

Tags: , , , , , ,

Nieuwe directieleden bij…Column: Binden en behouden
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties