bekeken: 518 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

ALD Flex biedt flexibele mobiliteit

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 24 juni 2020, 11:41

Leestijd: < 1 minuut

Met ALD Flex lanceert leasemaatschappij ALD Automotive een mobiliteitsoplossing die bedrijven in staat stelt makkelijker in te spelen op veranderende mobiliteitsbehoeften. ALD zet hiervoor tweedehands leaseauto’s in, die direct beschikbaar zijn.

ALD Flex is een vorm van operational lease, bedoeld voor een periode van 1 tot 24 maanden. Opzeggen van het contract kan kosteloos al na de eerste maand. ALD Flex wordt in eerste instantie gelanceerd in negentien landen, waaronder Nederland. De verwachting is dat ALD Flex media 2021 in dertig landen beschikbaar is.

Flexibiliteit

ALD Flex biedt aanvankelijk de keuze uit drie categorieën voertuigen, variërend van stadsauto tot compacte middenklassse. Het product is in eerste instantie beschikbaar voor de zakelijke markt, maar op termijn zal het waarschijnlijk ook voor particulieren beschikbaar zijn. Jeroen Kruisweg, algemeen directeur bij ALD Automotive Nederland: “Meer flexibiliteit in mobiliteit is heel belangrijk in onzekere tijden zoals nu met de maatregelen in het kader van Covid-19. Iedereen wil flexibiliteit, maar een auto voor een maand of langer huren is vaak te duur. Door tweedehands auto’s aan te bieden via ALD Flex, kunnen we wel een flexibele en betaalbare oplossing bieden om veilig naar je werk te kunnen reizen.”

Toepassingen

“Met een tijdelijk leasecontract via ALD Flex kunnen medewerkers bijvoorbeeld makkelijker kennis maken met elektrisch rijden. Het vereenvoudigt ook het algemene beheer van mobiliteitsmiddelen doordat alles via één enkele leverancier aangeboden wordt. En het past binnen de algemene ontwikkeling van betalen naar gebruik.”

Bandenvervangingsmarkt in…Kavo lanceert online shop en…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties