bekeken: 1741 x
Waardeer dit artikel:
8 votes, average: 2,31 out of 58 votes, average: 2,31 out of 58 votes, average: 2,31 out of 58 votes, average: 2,31 out of 58 votes, average: 2,31 out of 5
(2,31)
(Inloggen is vereist)

Column Robert Klinkert: Cosmetisch of complex, een duivels dilemma

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 17 maart 2017, 13:53

Leestijd: 2 minuten

Of je nu opereert als individuele schadehersteller of binnen een keten c.q. groep, specialisatie in merkherstel in plaats van schadetype is gezien de toenemende complexiteit van schadeherstel in de toekomst onvermijdelijk. Daar hoort ook een gedifferentieerd uurtarief bij op basis van type activiteit en complexiteit, in plaats van op basis van schadetype.

Bestaande calculatiesystemen maken het technisch mogelijk een dergelijk gedifferentieerd uurtariefsysteem in te voeren. Grote uitdaging is overeenstemming te bereiken met alle belangrijke stakeholders over de invoering. Het is belangrijk dat herstellers goed inzicht hebben in de huidige kostprijs van schadeherstel. Dat is nodig om een juist uurtarief te kunnen aanbieden. Een tarief dat voldoende basis biedt voor de continuïteit van het bedrijf.

Het volledig betoog van Robert Klinkert over het spanningsveld tussen complexe en cosmetische schades is exclusief toegankelijk voor lezers met een Aftersales Plus account.
Log in met uw gegevens of vraag een gratis account aan door op de registreer-knop te klikken.


Tags: , , , , , , , ,

REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties