Beste Hyundai Service Adviseur strijdt om wereldtitel

Samir Sisic Becirovic van Hyundai-dealerbedrijf Goldcar Amstelveen is de beste Hyundai Service Adviseur van Nederland. Eind oktober vertrekt hij naar Korea, om daar te strijden om de titel Beste Hyundai Service Adviseur van de wereld. Sander te Wierik wordt afgevaardigd naar de Europese titelstrijd in 2015. Ivo Philips is reserve.

Het Hyundai Service Advisor Championship is een tweejaarlijkse wedstrijd in Zuid-Korea waar de beste Hyundai Service Adviseurs van de wereld aan deelnemen. Dit jaar zullen meer dan 100 Service Adviseurs uit 50 landen om de titel strijden.

Acht van de beste Hyundai Service Adviseurs van Nederland, die zich na een voorronde voor het Nederlands kampioenschap hadden gekwalificeerd, namen deel aan de Nederlandse titelstrijd. De deelnemers werden op het hoofdkantoor van Hyundai-importeur Greenib Car in Sassenheim uitgebreid getoetst op hun theoretische en praktische kennis.

De deelnemers Arie Verheijen (Peter Janssen Weert), Henry Hurenkamp (Herwers Hyundai Zutphen), Ivo Philips (Welling Heerlen), Martin Meeuse (Auto Sturm Goes), Peter Peulen (Autobedrijf Deinum Venlo), Sven Verboom (Herwers Hyundai Deventer), Sander te Wierik (Autogroep Twente Enschede) en de uiteindelijke winnaar Samir Sisic Becirovic (Goldcar Amstelveen) moesten niet alleen de diverse opdrachten uitvoeren en daarmee zowel hun theoretische als praktische kennis tonen. Ook hun interactie met de klant werd beoordeeld.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.