fbpx
bekeken: 878 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Allsecur verder onder de naam Allianz Direct

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 29 juli 2019, 12:00

Leestijd: < 1 minuut

Online verzekeraar Allsecur gaat dit jaar verder onder de naam Allianz Direct. Het bedrijf neemt hiermee de naam van het moederbedrijf Allianz aan. Sinds de start in 2008 is Allsecur al onderdeel van Allianz.

De merknaam van het moederbedrijf wordt nu aangenomen, omdat vier Europese online merken van Allianz worden samengevoegd tot één Europees verzekeringslabel. Voor de Nederlandse markt blijft Allianz Benelux de risicodraagster. Het merk Allsecur verdwijnt de komende maanden geleidelijk uit de markt.

Europese schaal

Behalve de naam Allsecur worden het komende jaar ook de online merken Genialloyd (Italië) en Fénix Directo (Spanje) samengevoegd tot één Europees label. De toevoeging ‘Direct’ moet illustreren dat mobiel en digitaal voorop staan. Bart Schlatmann, CEO Allianz Direct, licht toe: “Door samen te werken op Europese schaal, creëren we nog meer slagkracht om innovaties snel beschikbaar te stellen.” Allianz Direct blijft een aparte activiteit binnen de groep: naam en huisstijl veranderen, maar het contract van de huidige Allsecur-klanten blijft hetzelfde.

Tags: , ,

LKQ: meer omzet, minder winstNiet minder maar méér CO2 in…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties