fbpx
bekeken: 1009 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

ALD en Kia verlengen partnerschap

DOMEIN: Leasing

Geplaatst op: 31 januari 2019, 15:36

Leestijd: < 1 minuut

Leasemaatschappij ALD Autmotive blijft ook de komende jaren de leaseactiviteiten voor Kia-dealers verzorgen. De samenwerking werd in 2010 gestart.

“Kia is voor ons een zeer waardevolle en betrouwbare partner geworden”, aldus Jeroen Kruisweg, algemeen directeur van ALD Automotive. “Ons aandeel in het private lease-segment heeft door de intensieve samenwerking een sterke groei doorgemaakt. Het is een groot compliment dat Kia het vertrouwen heeft deze groei samen met ons verder uit te bouwen.”

Privélease

Léan Verstoep, algemeen directeur van Kia Nederland erkent het belang van privélease voor Kia. “Het succes is te verklaren door de stijgende populariteit van ons merk op de Nederlandse markt. Niet in de laatste plaats door de groei van Kia in de zakelijke markt en zeker ook door de groei van private lease. Kia Autolease onderscheidt zich in goede service richting onze klanten en bewijst keer op keer business partner te zijn voor het Kia-dealernetwerk. Wij hebben opnieuw gekozen voor ALD Automotive omdat zij een succesvolle en innovatieve partner is, die de mogelijkheid heeft in te spelen op huidige en toekomstige marktontwikkelingen, oog heeft voor onze klanten én het Kia-dealernetwerk centraal stelt.”

Behalve voor Kia verzorgt ALD captive lease voor Renault, Nissan, Opel, Volvo, Ford, Jaguar & Land Rover en Mazda.

Op de foto zetten Jeroen Kruisweg en president Kim van Kia Motors Nederland hun handtekening onder de nieuwe overeenkomst.

Tags: , ,

Duitse VW-klant bestelt in…Op weg naar zero emissie
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties