Equip Auto in 2017 terug naar centrum Parijs

De internationale vakbeurs Equip Auto verhuist volgend jaar van Parijs-Noord naar het zuidwesten van de stad: Paris Expo Porte de Versailles. Daarmee keert de Franse internationale automotive beurs na zo’n twintig edities op Parc d’Expositions Villepinte terug naar de stad.

De organisatie wil met een nieuwe entourage, gelegen binnen de Boulevard Périphérique, een impuls geven aan het evenement. Aan het tentoonstellingscomplex Porte de Versailles wordt al zo’n tien jaar gewerkt. Kenmerkend is de Tour de Triangle, een 180 meter hoge wolkenkrabber van voornamelijk glas, die 42 verdiepingen omvat en plek biedt aan zo’n vijfduizend medewerkers in de winkels op de begane grond en erboven gesitueerde kantoren.

De inschrijfprocedure voor Equip Auto 2017 – van 17 t/m 21 oktober – begint na de zomerperiode.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.