bekeken: 412 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

Audi traint technici met virtual reality

DOMEIN: Connected Car

Geplaatst op: 17 mei 2019, 11:47

Leestijd: 1 minuut

Om technische trainers en onderhoudstechnici voor te bereiden op het onderhoud aan elektrische Audi’s, maakt de Duitse autofabrikant onder meer gebruik van virtual reality-training.

Virtuele technologie maakt een realistisch en veilig leerproces mogelijk voor gevoelige technologieën, zoals die van de hoogvoltagebatterij.

Stap voor stap

Servicetechnici oefenen bijvoorbeeld in virtuele ruimtes, vooral in het hart van de nieuwe e-tron: de hoogspanningsbatterij. Tijdens de zogenoemde procestrainingen leren technici stap voor stap hoe ze de batterij moeten openen, een schakelaar of batterijmodule vervangen.

Wereldwijd

Dankij virtual reality en digitale technologie is het mogelijk om de training tegelijkertijd op meerdere plekken in de wereld uit te rollen. De trainingen, bedoeld voor servicepartners wereldwijd, zijn beschikbaar in het Duits, Engels, Spaans en Frans, en zijn op afroep toegankelijk dankzij een cloud-based database.

0,4 procent minder…Auto Kolkman nu Autobedrijf…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties