100.000ste laadpaal nieuwe mijlpaal voor EVBox

Leverancier van laadpalen voor elektrische voertuigen EVBox heeft zijn honderdduizendste laadpaal gerealiseerd.

EVBox maakte het bereiken van de mijlpaal bekend tijdens Revolution Connected NYC, een transportbeurs in New York.

Boom voor paal

Tevens kondigde EVBox aan vanaf nu voor elke nieuwe laadpaal een boom te zullen planten. “Duurzaamheid is de kern van wat we doen. Het is wat ons, onze partners en onze klanten elke dag weer motiveert om beter te doen. Vorig jaar hebben we 15.000 bomen geplant. Met het bereiken van deze mijlpaal van 100.000 laadpunten wereldwijd, zullen wij voor elk nieuw laadpunt een boom planten. Het elektrificeren van transport is wat wij als bedrijf doen, met dit initiatief laten we zien hoe belangrijk het voor ons is om ook op andere manieren terug te geven aan onze planeet”, aldus Kristof Vereenooghe, ceo van EVBox.

Versnelling

Het van oorsprong Nederlandse bedrijf is inmiddels in 55 landen actief. Tussen 2015 en 2019 groeide het aantal gerealiseerde laadpalen van 20.000 tot 100.000. Over zes jaar, in 2025, wil EVBox ten minste een miljoen laadpalen gerealiseerd hebben.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2885 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *