bekeken: 829 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

Driedaags Tesla Training Event bij Edge Mobility

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 17 maart 2020, 12:28

Leestijd: < 1 minuut

Edge Mobility organiseert op 12, 13 en 15 mei een meerdaags Tesla-evenement voor haar aangesloten autobedrijven. Voorlichting over service, techniek en aftersales staat centraal. Ook vinden workshops en trainingen plaats en zijn proefritten mogelijk.

Deelnemers kunnen zich bij Edge Mobility aanmelden. Plaats van handeling is het Innovam-pand in Nieuwegein. De bijeenkomsten zijn bedoeld voor onder anderen technici, service-adviseurs en ROB-medewerkers van leasemaatschappijen. Het event is op 12 en 13 mei zowel ’s middags als ’s avonds te bezoeken; op 15 mei alleen overdag.

Edge Mobility werd in september 2019 opgericht door brancheopleiders Innovam en Autoniveau. Doel was een landelijk netwerk te creëren van autobedrijven die gespecialiseerd zijn in elektrisch rijden. Tot nu toe zijn 42 overeenkomsten getekend, veelal met onafhankelijke autobedrijven. Eind dit jaar zijn het er naar verwachting 75 tot 100. Door zich aan te sluiten, weten de conceptpartners zich verzekerd van actuele technische kennis en praktische informatie, om elektrisch rijden te kunnen inbedden binnen hun onderneming. In Nederland rijden momenteel zo’n vijftigduizend Tesla’s. Het fabrieksnetwerk voor verkoop en onderhoud omvat zeven dealers.

(foto: Edge Mobility)

Tags: , , ,

Effecten corona op werkplaats…Evert de Vries directeur BMW…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties