bekeken: 3608 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,75)

Garage Van Leussen dealer Toyota/Lexus Zwolle

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 3 mei 2016, 13:34

Leestijd: < 1 minuut

Van Leussen wordt het nieuwe dealerbedrijf voor Toyota en Lexus in Zwolle. Het bedrijf opent maandag 9 mei zijn deuren en is de opvolger van Berendsen en De Graaf, dat vorige maand failliet ging.

Van Leussen is al dertig jaar Toyota-dealer en heeft vestigingen in Ommen en Dalfsen. De nieuwe dealer in Zwolle neemt nagenoeg alle medewerkers (14 van de 15) over, dit tot tevredenheid van importeur Louwman & Parqui. “Daarmee is het een vertrouwde partij voor de klanten in en rond Zwolle. Voor hen en voor ons als importeur is het goed dat er zo snel voor continuïteit is gezorgd”, aldus woordvoerder Guido Roozekrans. Al met al is de Toyota-/Lexus-vestiging ongeveer vier weken gesloten geweest.

Over de oorzaak van het faillissement – in de eerste week van april werden nieuwe en tweedehands auto’s uit de showroom gereden – wil Roozekrans geen nadere mededelingen doen. “Onze modellenrange reikt van tien mille tot zo’n 180 mille en is met de vele hybride uitvoeringen ook actueel. Toch is het businesswise niet goed gelopen. Waardoor, dat vind ik nu niet opportuun.”

Tags: , , , , ,

Elfde vestiging voor KoskampVraag bij Autoscout24 naar…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties