fbpx
bekeken: 785 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

George de Booij financieel directeur Bovag

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 25 september 2020, 10:45

Leestijd: < 1 minuut

Met de benoeming per 1 november 2020 van George de Booij als financieel directeur is het directieteam van BOVAG weer compleet. Dat bestaat verder uit algemeen directeur Peter Niesink en directeur strategie en innovatie Hans Bresser. George Booij treedt tevens toe tot het verenigingsbestuur, waar ook Peter Niesink deel van uitmaakt.

George de Booij werkte in het verleden onder meer bij grote ondernemingen als ABN Amro en NS, onder meer als bestuurder bij het Spoorwegpensioenfonds. Algemeen voorzitter van Bovag Han ten Broeke: “George is een ervaren professional die zijn sporen heeft verdiend als bedrijfseconoom en accountant. Ik heb veel vertrouwen in de nieuwe directeur en wens hem veel succes op deze mooie nieuwe post!”

Pensioenlandschap

Peter Niesink, algemeen directeur Bovag: “Wij zien uit naar de samenwerking met George. Hij heeft onder meer verstand van riskmanagement en pensioenproblematiek. Het riskmanagement komt van pas gezien de Bovemij-portefeuille en zijn kennis van het pensioenlandschap is belangrijk vanwege de bijzondere en uitdagende positie in dezen. Bovag heeft immers enerzijds te maken met pensioenfonds PMT en heeft anderzijds de eigen cao Motorvoertuigen- en Tweewielerbedrijven.”

Zelf zegt George de Booij: “Ik kijk uit naar de start bij Bovag, een dynamische en actieve club, waarvan het belang ook tijdens de Covid-19-crisis zeer helder en duidelijk is. Bovag is nu en naar de toekomst de ondersteuner van de mobiliteitsbranche.” 

Tyre Cologne 2021: kleine…Nieuw assortiment laag…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties