fbpx
bekeken: 2093 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,70)

Glasurit verlegt grenzen reparatiebranche

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 1 oktober 2015, 09:02

Leestijd: < 1 minuut

Glasurit heeft een nieuwe generatie blanke lakken ontwikkeld waarmee schadeherstelbedrijven sneller, veiliger en nog rendabeler een uitstekend eindresultaat bereiken. Daarmee verlegt het lakmerk opnieuw de grenzen voor de reparatiebranche.

De nieuwe blanke lakken zijn ontwikkeld voor verschillende doeleinden. Ze zijn bijzonder snel drogend (Glasurit 923-610 HS Klarlack schnell trocknend), universeel inzetbaar (Glasurit 923-625 HS Klarlack universal), hoogglanzend (Glasurit 923-630 HS Klarlack hochglänzend) of extreem krasvast.

Aangezien schadeherstelbedrijven onder grote kostendruk staan, was de productontwikkeling erop gericht het proces voor hen nog sneller en veiliger en daardoor nog rendabeler te maken. Zo onderscheiden de blanke lakken zich door korte procestijden, zeer snelle droging bij 60°C en kortere droogtijden bij 40 en 20°C. Schadeherstelbedrijven profiteren daarvan doordat ze met de nieuwe blanke lakken tijd en energiekosten kunnen besparen. Ook de zeer goede poetsbaarheid levert voor schadeherstelbedrijven voordelen op.

De nieuwe generatie blanke lak van Glasurit staat ook voor een maximum aan flexibiliteit, want de meeste blanke lakken zijn net zo geschikt voor spot repair als voor het spuiten van complete voertuigen. Daarnaast zijn ze ook nog zeer robuust

Tags: , ,

Mansveld: "Vrijwel alle…Wat verwacht de klant van…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties