bekeken: 776 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

IGarage vernieuwt garagedashboard

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 18 juni 2020, 13:27

Leestijd: < 1 minuut

IGarage heeft een aantal verbeteringen doorgevoerd in zijn garagedashboard, op basis van feedback van verschillende garagehouders, monteurs en receptionisten. Door de aanpassingen is het garagedashboard onder meer veel gebruiksvriendelijker geworden.

IGarage bestaat uit een dashboard en digitale checklists voor de garage en een app voor de klant. Het proces om reminders voor onderhoud of apk te sturen naar de app van de klant is volledig vereenvoudigd. De datavoorziening is completer en meer up-to-date, omdat iGarage en het garagemanagementsysteem beter samenwerken.

Nieuwe tools

Behalve verbeteringen in de bestaande software zijn er ook verschillende nieuwe tools toegevoegd, zoals:

  • Smart Insights: klanten direct uitnodigen voor de app, zodat de garage op de smartphone van de klant komt te staan.
  • Acties en Berichten: een altijd actuele to-do lijst in het dashboard met ‘Acties’ en ‘Berichten’.
  • Jouw klanten: een compleet klantenoverzicht, waarbij kleurcodes de klantstatus weergeven (actief of verlopen).

Waarde van data

De winst van het nieuwe dashboard zit henm volgens initiatiefnemer Örjan Frikkee in de waarde van de data die je genereert. “Als je met jouw data uit iGarage serieus aan de slag gaat, dan brengt dat je enorm veel. Wanneer je bijvoorbeeld de dikte van een remschijf invoert in de digitale checklijst, dan is iedereen op de hoogte: de monteur, de receptioniste én de klant.”

Dit leidt volgens Frikkee tot meer verkoop van onderdelen: “Wanneer je systematisch onderhoudspunten afloopt en bespreekt met je klant, worden onderdelen eerder vervangen. Ook kun je hiervoor notificaties aanmaken, zodat je klant tijdig een push-notificatie in de app krijgt wanneer een onderdeel aan vervanging toe is. In het vernieuwde dashboard is dit heel eenvoudig. Probeer het zelf en volg een online training in onze iGarage Academy.” 

Das Autohaus Köhler in zee…12 maatregelen voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties