ALD Flex biedt flexibele mobiliteit

Met ALD Flex lanceert leasemaatschappij ALD Automotive een mobiliteitsoplossing die bedrijven in staat stelt makkelijker in te spelen op veranderende mobiliteitsbehoeften. ALD zet hiervoor tweedehands leaseauto’s in, die direct beschikbaar zijn.

ALD Flex is een vorm van operational lease, bedoeld voor een periode van 1 tot 24 maanden. Opzeggen van het contract kan kosteloos al na de eerste maand. ALD Flex wordt in eerste instantie gelanceerd in negentien landen, waaronder Nederland. De verwachting is dat ALD Flex media 2021 in dertig landen beschikbaar is.

Flexibiliteit

ALD Flex biedt aanvankelijk de keuze uit drie categorieën voertuigen, variërend van stadsauto tot compacte middenklassse. Het product is in eerste instantie beschikbaar voor de zakelijke markt, maar op termijn zal het waarschijnlijk ook voor particulieren beschikbaar zijn. Jeroen Kruisweg, algemeen directeur bij ALD Automotive Nederland: “Meer flexibiliteit in mobiliteit is heel belangrijk in onzekere tijden zoals nu met de maatregelen in het kader van Covid-19. Iedereen wil flexibiliteit, maar een auto voor een maand of langer huren is vaak te duur. Door tweedehands auto’s aan te bieden via ALD Flex, kunnen we wel een flexibele en betaalbare oplossing bieden om veilig naar je werk te kunnen reizen.”

Toepassingen

“Met een tijdelijk leasecontract via ALD Flex kunnen medewerkers bijvoorbeeld makkelijker kennis maken met elektrisch rijden. Het vereenvoudigt ook het algemene beheer van mobiliteitsmiddelen doordat alles via één enkele leverancier aangeboden wordt. En het past binnen de algemene ontwikkeling van betalen naar gebruik.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2717 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *