fbpx
bekeken: 1084 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,91)

MSF automatiseert financial lease

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 24 januari 2017, 14:04

Leestijd: < 1 minuut

Mobility Service Nederland gaat financial lease volledig geautomatiseerd aanbieden onder de naam Mobility Service Finance. Alle achterliggende processen, met inbegrip van de kredietgoedkeuring, verlopen geheel automatisch. MSN belooft dat mkb’er en de leverende garagist hiermee binnen vijf minuten uitsluitsel hebben over het financial leasecontract.

Algemeen directeur Paul Harms van Mobility Service Nederland: “We merken dat banken steeds minder vaak kleine leningen verstrekken aan het mkb. Voor de ondernemer is de (bedrijfs-)auto echter een van de grootste investeringen. Wij spelen hier optimaal op in door de ondernemer ultiem gebruiksgemak en snelheid te bieden. Er is geen vrijgave pandrecht van de huisbank nodig en ondernemers hoeven de btw niet voor te financieren.” 

“Juist doordat wij alle repeterende processen hebben gedigitaliseerd, hebben onze medewerkers alle tijd om ondernemers uitgebreid te adviseren. Dit past bij de extreem klantgerichte service die wij nastreven met ons bedrijf.”

Garagisten kunnen zich kosteloos aansluiten bij het platform en hierop hun autovoorraad publiceren. Met behulp van het systeem kunnen garagisten meteen in de showroom voor ondernemers de leasetermijnen berekenen en het financial leasecontract digitaal ondertekenen. Hierdoor staan auto’s minder lang in de showroom. Garagisten die meerdere financial leasecontracten aanbrengen worden door Mobility Service Finance beloond met vervangend vervoer. Mkb’ers die zelf een geschikte auto of bedrijfswagen zien bij een dealer, kunnen het voertuig via MSF financial leasen.

Tags: , ,

Patrick Vierveijzer…Denso breidt aftermarketpakket…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties