bekeken: 475 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (3,00)

Online kennismaking met iGarage

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 15 april 2020, 08:57

Leestijd: < 1 minuut

Het digitale garageplatform iGarage organiseert eind april drie online sessies om nieuwe garagisten kennis te laten maken met iGarage.

iGarage is een van de deelnemers aan het ondersteuningsprogramma We Support Workshops, dat autobedrijven ondersteunt tijdens de coronacrisis. iGarage maakt gebruik van de WESP-data en biedt handvatten om deze te vertalen naar een actie. Volgens iGarage is het aantal geregistreerde kentekens op het digitale platform in één maand gestegen van 25.000 naar 45.000.

“We zien dat bij veel garages de werkplaatsbezetting daalt. En dat garagisten manieren zoeken om klanten te behouden en te laten terugkeren. iGarage biedt hiervoor een pasklare oplossing”, zegt Örjan Frikkee van iGarage. “Jouw garage komt op de smartphone van je klant, zodat je uitnodigingen en notificaties kunt versturen en acties kunt doen. Je klant kan dan meteen in-app reageren. Modern en eigentijds. Zo verbeter je de werkplaatsbezetting, terwijl je een band opbouwt met je klant.”

App

iGarage bestaat uit een online dashboard en digitale checklists voor de garagehouder en een app voor de klant. In de app ziet de klant de onderhoudsstatus van zijn auto en kan hij direct contact opnemen met de garage. Via het dashboard stuurt de garagehouder (geautomatiseerd) berichten, notificaties en uitnodigingen. Dit zorgt ervoor dat de klant eerder afspraken maakt voor onderhoud en apk. Ook kan de garagehouder extra diensten aanbieden, zoals pechhulp.

De digitale checklists stimuleren de verkoop van onderdelen. Door systematisch onderhoudspunten af te lopen en te bespreken met de klant, worden onderdelen eerder vervangen. Ook kunnen hiervoor notificaties worden aangemaakt in het dashboard, zodat de klant tijdig bericht ontvangt wanneer een onderdeel aan vervanging toe is.

Gratis

De kennismakingssessies duren 75 minuten en zijn gratis toegankelijk. Daarna kan de deelnemer besluiten of hij met zijn bedrijf wel of niet doorgaat met iGarage.

Afname werkaanbod, toch groei…Familiebedrijf met warme…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties