fbpx
bekeken: 1235 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (1,00)

Rensa van Buijten (Glasstech): focus op training

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 23 oktober 2020, 09:10

Leestijd: < 1 minuut

Glasstech, leverancier van systemen voor autoruitreparatie, komt met een aantal nieuwtjes. De distributie is verhuisd van Veenendaal naar Oisterwijk, het productgamma uitgebreid en directeur/eigenaar Rensa van Buijten gaat met name trainingen verzorgen.

Ze wordt binnenkort 65, vindt het weliswaar nog geen tijd voor pensioen, maar wel voor lastenverlichting. Met het oog daarop is de voorraad van Glasstech recentelijk verhuisd van Veenendaal naar Oisterwijk. Vandaaruit verzorgt de combinatie Duobond / Db Imagineering voortaan de verspreiding in de markt. Daarmee geeft Ralf Schellekens, directeur/ eigenaar van producent Duobond, meer ruimte aan Van Buijten om te doen wat ze het leukst vindt: trainingen in glasreparatie, uitleg over uitsnijden van een ruit met het Duobond Rl-eez systeem, krassen in glas verwijderen met het Scratch-Away systeem. Wel blijft ze het aanspreekpunt voor Glasstech; e-mailadres en telefoon zijn ongewijzigd.

Rl-eez Fitt

Op het gebied van ruitherstel is een aantal noviteiten te melden. Zo is er de Rl-eez Fitt autoruit montagehulp met zuignap. Bij het inleggen ‘dwingt’ deze de ruit in de juiste positie en is er geen risico om het dak of de sponning te raken. Uitsnijden met het Duobond Rl-eez systeem kan voortaan ook met een kunststof snijdraad van 270 daN en 1,1 mm doorsnee. Deze komt naast de 200 daN, als een nóg sterker alternatief.

Duobond Pulse

Verder lanceert Glasstech de Duobond Pulse, voor een volautomatische reparatie van steenslagschade. Het gereedschap wordt geleverd in combinatie met het Duobond Iris Glasreparatiesysteem, maar werkt ook op de andere Duobond-systemen. Tijdens het tien minuten durende serviceprogramma wisselen vacuüm en druk elkaar automatisch af. Ze zuigen de lucht in de breuk weg en zodra het vacuüm wordt onderbroken, loopt de UV-hars in de breuk.

Tags: , , , , ,

‘Renault CO2-neutraal in…Elektrische occasions steeds…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties