Auto Smolders stopt, Hyundai naar Content

Auto Smolders, het dealerbedrijf van Ben en Lucien Smolders, met vestigingen in Eindhoven, Tilburg en Westerhoven, houdt op te bestaan. De Content Autogroep in Eindhoven neemt per 1 januari 2021 de Hyundai-activiteiten over van Auto Smolders. Het dealerschap van Mazda wordt overgenomen door Louwman en Suzuki gaat naar Auto Winters in Valkenswaard.

Dat bevestigt een medewerker van Auto Smolders, die tevens verzekert dat alle medewerkers bij de overnames mee overgaan.

Consolidatie

De vestiging in Westerhoven wordt gesloten. De activiteiten van Auto Smolders in Eindhoven en Westerhoven worden geïntegreerd met die van Content Autogroep in Autowijk Eindhoven. Hyundai in Tilburg blijft operationeel vanuit de huidige vestiging. Naar verwachting zal het aantal medewerkers van de Content Autogroep na de overname doorgroeien tot zo’n 210 mensen. 

Volgens directeur Herman Driessen van Content Autogroep past de overname van Hyundai in de verdergaande consolidaties binnen de dealerwereld. “Content Autogroep beschikt met de geografische spreiding van haar activiteiten en met de diversiteit aan automerken over een uiterst solide basis voor continuïteit in het veranderende dealerlandschap. We zijn uitstekend gepositioneerd in de transitie naar nieuwe emissie-zuinige mobiliteit. En met de overname van de Hyundai-activiteiten kunnen we als groep een nog krachtigere rol spelen in de verdergaande omschakeling naar het ‘groene rijden’.” 

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3423 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.