Johan Claassen algemeen directeur Ford Nederland

Johan Claassen wordt met ingang van 1 november 2018 benoemd tot algemeen directeur van Ford Nederland. Hij volgt daarmee Gerard Bolder op, die met ingang van 1 december 2018 wordt benoemd tot verkoop- en distributiedirecteur van de bedrijfswagenafdeling van Ford Europe.

Gerard Bolder (57, foto rechts) rapporteert in zijn nieuwe functie aan Brendan Lyne. In zijn loopbaan van 29 jaar bij Ford bekleedde Bolder diverse functies in marketing, sales en service in binnen- en buitenland. In zijn nieuwe rol zal hij werken aan verdere groei van het marktaandeel van de bedrijfswagens van Ford.

Opel

Johan Claassen (51, foto links) rapporteert in zijn nieuwe functie aan Yiannis Tavanidis. Claassen werkte al eerder voor Ford Motor Company en voor Ford Credit in Nederland, voordat hij verder ging in verschillende marketing- en salesfuncties bij Peugeot en Opel. In totaal heeft Johan bijna 25 jaar ervaring in de auto-industrie. Meest recent was Johan algemeen directeur van Opel Nederland. Die functie wordt inmiddels vervuld door Sander Jansen.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters