bekeken: 3543 x
Waardeer dit artikel:
254 votes, average: 2,60 out of 5254 votes, average: 2,60 out of 5254 votes, average: 2,60 out of 5254 votes, average: 2,60 out of 5254 votes, average: 2,60 out of 5
(2,60)
(Inloggen is vereist)

Road Guard introduceert pechhulp on demand

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 29 februari 2016, 14:42

Leestijd: < 1 minuut

Centraal Beheer en alarmcentrale Eurocross Assistance lanceren een pechhulpdienst zonder abonnement. Met een app genaamd Road Guard is de hulp een paar kliks weg en alleen de afgenomen hulp dient te worden afgerekend.

De genoemde app is nog voor de zomer in de app stores te downloaden, zo beloven de initiatiefnemers. Het is echter al wel mogelijk om als geïnteresseerde in te schrijven en zo als een van de eersten over de app te gaan beschikken.

Road Guard biedt persoonlijke pechhulp on demand. In heel Nederland, 24/7 en zonder abonnement. Iedereen kan er op elk moment gebruik van maken. Pechhulp voor je auto, busje, motor, scooter, je caravan of je camper. Of die van een vriend.

Robin Clements, directeur bij Centraal Beheer: “De wereld verandert razendsnel. Alles gaat mobiel en on demand is een must. Met die bril kijken wij naar pechhulp. Wij vinden dat het anders kan. Makkelijker, logischer, persoonlijker.”

Gratis app voor iphone en android

Tags: , , , , ,

Autodata introduceert…Carglass gaat in klein…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties