bekeken: 4456 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (2,64)

Sator en Innovam slaan handen ineen

DOMEIN: Algemeen

Geplaatst op: 11 oktober 2016, 11:19

Leestijd: < 1 minuut

Sator Holding en Innovam, opleider voor de mobiliteitsbranche, zijn tot een overeenkomst gekomen over het aanbod binnen de trainingsmodule Bedrijfssupport van Automotive Academy.

Binnen de Automotive Academy zal Innovam op exclusieve basis deze trainingsmodule aanbieden. Innovam maakte al deel uit van het uitgebreide lesprogramma van Automotive Academy met de APK- en BHV trainingen. De samenwerking is reeds succesvol en met name gericht op de autotechnicus. Met de toevoeging van Innovam Bedrijfssupport heeft Automotive Academy een nog completer pakket aan diensten, gericht op meerdere disciplines binnen het autobedrijf. Het voordeel voor het autobedrijf: trainen kan snel en efficiënt op één van de zes locaties van Automotive Academy.

Alle Innovam Bedrijfssupport trainingen en diensten zijn logisch weergegeven in de catalogus ‘Automotive Academy – Innovam Bedrijfssupport’ die via de website kan worden aangevraagd.

De module Bedrijfssupport van Innovam is vooral gericht op de eigenaar van het autobedrijf. Binnen deze training wordt de focus gelegd op vraagstukken als rendementsverbetering, HRM, veiligheid, operationeel management en Wet- en Regelgeving. Onderwerpen die van belang zijn voor elke onderneming, maar dan toegespitst op het sleutelende autobedrijf. De trainingen van Innovam Bedrijfssupport kunnen met ingang van november 2016 worden geboekt via www.automotiveacademy.nl.

Tags: , , ,

Opsteker voor ceo VolkswagenModule voor betere…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties