Bas Nijhuis sluit schadecongres af

We zijn trots en vereerd om internationaal voetbalscheidsrechter Bas Nijhuis te kunnen aankondigen als afsluitende spreker op het Nationaal Schadecongres van kennis- en netwerkorganisatie Automotive Insiders op 10 september in Bunnik.

bas-nijhuisOnder het motto van De prijs van kwaliteit zullen op het congres diverse sprekers uit de schadeherstelbranche en daarbuiten ingaan op de kwaliteit van autoschadeherstel en wat dat mag kosten.

Fixico

Het online platform Fixico brengt vraag en aanbod in schadeherstel bij elkaar en heeft in belangrijke mate bijgedragen aan de transparantie van de kosten van schadeherstel. Co-founder en directeur Derk Roodhuyzen de Vries zal de werkwijze van Fixico graag van toelichting voorzien. Andere sprekers tijdens het Nationaal Schadecongres zijn technisch directeur Richard Schram van Euro NCAP, directeur van PSA Retail Nederland Martin Kaspers en Anton Cornelissen, directeur TOI-opleidingen en initiatiefnemer van de Autotech Academy, het platform voor opleidingen in de schadeherstelbranche. Verder staat een paneldiscussie op het programma, met medewerking van schadeherstelondernemer Joost den Elzen, fleet- en verkoop-directeur Glenn Jacobs van autoverhuurder Hertz en directeur van schadeherstelketen UAS Erwin Renkema. Zoals gezegd zal internationaal toparbiter Bas Nijhuis het Nationaal Schadecongres besluiten met een presentatie waarin hij dwarsverbanden legt tussen topsport en het bedrijfsleven. Bas Nijhuis neemt daarbij geen blad voor de mond, brengt zijn verhaal humor en bekijkt ook zichzelf met de nodige zelfspot. Het belooft een dynamisch verhaal te worden, ondersteund door prachtige beelden en hilarische anekdotes. Meer informatie over het Nationaal Schadecongres en de mogelijkheid tot inschrijven vindt u op de site van Automotive Insiders.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3074 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters