Eerste paal nieuwbouw Axalta in Tiel

Lakleverancier Axalta heeft de eerste paal geslagen van een nieuw pand voor zijn Refinish-activiteiten in Nederland. Het gebouw op businesspark Medel in Tiel beslaat 7.250m2 en zal naar verwachting medio 2021 gereed zijn.

De Nederlandse verkoopactiviteiten van Cromax, Spies Hecker, Standox en SyroxTM, inclusief Metalak BV, verhuizen naar het nieuwe onderkomen. Axalta’s perceel heeft een totale oppervlakte van 12.000m2. Na voltooiing bestaat de faciliteit uit een kantoorruimte van drie verdiepingen, een magazijn, en een kleurmakerij. In het nieuwe trainingscentrum kunnen schadeherstellers lakreparaties van hoge kwaliteit uitvoeren.

Eerste paal

De eerste paal werd gezamenlijk geslagen door wethouder Ben Brink , Freek Boeijen, directeur van Focus Vastgoed, en Yves Kerstens, President van Axalta in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. Het trio werd vergezeld door leden van Axalta’s managementteam in Europa en Nederland. De ceremonie werd gefilmd, zodat andere belanghebbenden, waaronder werknemers van Axalta Refinish Nederland, toch bij de plechtigheid aanwezig konden zijn.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2349 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.