Oud-secretaris Focwa Jan Koolen overleden

Branchevereniging Focwa laat weten dat afgelopen zaterdag oud-secretaris Jan Koolen is overleden. Op verzoek van de familie maakt Focwa het overlijden bekend na de crematie.

jan-koolenJan Koolen was van 1996 tot 2008 algemeen secretaris van Focwa en van de internationale koepel van brancheorganisaties voor schadeherstel AIRC. Na zijn tijd bij Focwa trad Koolen in dienst van Solera, waar hij werkte als senior director body shop relations EMEA/RIA voor Audatex.

Kwaliteitszorg

Focwa roemt Jan Koolen als medeverantwoordelijke voor de professionaliseringsslag die in de Nederlandse schadeherstelbranche is gemaakt. “Als secretaris stoomde hij ‘zijn’ leden klaar voor de toekomst en was hij een grote voorvechter voor kwaliteitsborging in de sector, onder meer als bezieler van Eurogarant. Met hart en ziel zette hij zich in voor onze vereniging. Geen moeite was hem teveel. Wij zullen hem missen.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3060 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters