Solera meldt storing in Qapter

Gebruikers van de Qapter software van Solera ondervinden last van een storing. Hierdoor kan het voorkomen dat gebruikers het programma niet kunnen opstarten.

Hoewel de storing al vroeg in de ochtend werd gemeld, is deze nog steeds niet verholpen. Niet alle gebruikers hebben overigens last van de storing.

Omweg

Solera kan niet zeggen of de problemen snel verholpen kunnen worden. Volgens een medewerker van Solera is er echter wel een manier om de problemen te omzeilen. “Er is een work around. Als je de bezichtigingsdatum die in de toekomst ligt niet invult, kun je het programma toch opstarten.”

Geavanceerd

Qapter is het geavanceerde schadecalculatieprogramma van Solera dat inspeelt op de toegenomen complexiteit van de moderne auto’s. Door zijn intuïtieve ontwerp is het, volgens de leverancier, voor de schadecalculator juist eenvoudiger in het gebruik dan andere calculatiesoftware.

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 3048 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters