Autohuis Delfzijl nieuwe franchisenemer Euromaster

Opel-dealer Autohuis Delfzijl wordt met ingang van 1 september aanstaande franchisenemer van Euromaster. Zowel voor de retailactiviteiten als voor de lease- en fleetklanten in de regio, zullen Bastiaan Huizing en Alex Verstegen en hun team, de relaties van Euromaster van de ‘allerbeste aftersalesprestaties’ voorzien.

“Wij zijn blij dat we een sterk merk als Euromaster aan onze onderneming toe kunnen voegen. Het biedt ons een mooie uitbreiding van de werkplaatsactiviteiten en onze klantenbase. En met name een verdere entree in de zakelijke markt. Voor ons merk Opel ook niet onbelangrijk. Daarnaast biedt Euromaster door hun expertise een verdere versterking van de kwaliteit van onze bandenservices”, legt Huizing uit.

Zakelijke markt

Autohuis Delfzijl was al wat langere tijd op zoek naar verbreding van de activiteiten, met name in de aftersales. Een tweede automerk erbij willen ze niet. “Wat het dealerbedrijf betreft willen we de focus honderd procent op Opel houden. Een universeel werkplaatsconcept is ook niet direct onze wens, al is ook deze klantengroep voortkomend uit het volume van Euromaster van harte welkom. Wij zijn overigens, door onze ligging in een woonwijk, aanloop van ‘vreemde’ merken gewend. Wat ons ontbrak was een goede entree in de zakelijke markt. Daar hebben Euromaster en wij elkaar gevonden. Euromaster wordt door de klantenkring als een kwalitatief hoogwaardige speler ten aanzien van banden en onderhoud gezien en dat is een mooie aanvulling op onze Opel-activiteiten.” Huizing heeft al besloten er een vaste werkplaatsmedewerker bij te nemen. “En voor de bandenwisselweken zullen we zelfs nog een extra flexmedewerker in moeten huren. Dat geeft aan hoe snel de franchise van Euromaster ons al business brengt.”

Jos Veldhuisen

Hoofdredacteur Aftersales Magazine met als persoonlijk motto: 'I am Aftersales'

Van Jos Veldhuisen zijn er nog 1691 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Jos Veldhuisen