Autovakmeester naar 132 deelnemers

Autovakmeester, een van de garageformules van de Alliance Automotive Group Benelux, is in anderhalf jaar tijd gegroeid tot een landelijk dekkend netwerk met 132 deelnemende autobedrijven.

Een van hen is Auto 2000 in Hoofddorp. Eigenaar Jos Bleijenberg licht zijn keuze voor de formule graag toe: “Door ons aan te sluiten bij Autovakmeester, zijn wij klaar voor de toekomst. Het sluit naadloos aan op onze visie: het bieden van betrouwbare service en kwaliteit, transparant en met persoonlijk contact hoog in het vaandel. Doordat wij gebruik kunnen maken van inkoopvoordeel, technische ondersteuning, trainingen, landelijke campagnes en marketingondersteuning kunnen wij blijven doen wat wij nu ook al doen: kwaliteit bieden voor een goed tarief! Daarom zien wij de toegevoegde waarde van deze garageformule, ze worden niet voor niets met een 8,4 beoordeeld door hun leden bij het onderzoek van BOVAG. Daarnaast biedt het extra klantenvoordeel, namelijk 24 maanden garantie op onderhoud en reparaties. Het belangrijkste voor ons is: de klant is hiermee geholpen.”

Local heroes

Formulemanager van Autovakmeester, Ton Sieljes, is uiteraard tevreden over de nieuwe toetreders: “Echte vakmannen die weten waar ze het over hebben en wat ze doen. Deze professionele ‘local heroes’ zijn een echte toevoeging aan ons landelijk netwerk. Volgend jaar zetten we deze groeicurve graag door, met de plannen die we hebben voor 2021 en verdere toekomst heb ik daar het volste vertrouwen in. Het is duidelijk merkbaar dat de consument de weg naar onze universele garages goed weet te vinden. Het is inmiddels duidelijk dat consumenten Autovakmeester zien als een keurmerk en een garantie voor kwaliteit. Alle kennis en knowhow zijn dichtbij, in eigen dorp of buurt beschikbaar, wat wordt gecombineerd met een servicelevel op het allerhoogste niveau. Er is geen andere garageformule die zo hoog scoort als Autovakmeester op het gebied van klantbeoordelingen. Daarnaast heeft de ontzorging van de ondernemers op het gebied van marketing, onze 24 maanden garantie op onderdelen en reparaties en goede online vindbaarheid, onmiskenbaar het gewenste effect.”

Emil Peeters

Emil is een ervaren redacteur met een brede belangstelling en een heldere schrijfstijl. Hij komt met enkele doortastende vragen snel tot de kern van de zaak.

Van Emil Peeters zijn er nog 2381 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Emil Peeters

Avatar

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *