First Class Carservice ook PCA Merkspecialist

First Class Carservice in Bunnik is toegetreden tot de vereniging van specialisten in Peugeot en Citroën. Daarmee staat de teller bij de Nederlandse PCA Merkspecialisten op 43.

first-class-carservice-bij-pcaVolgens eigenaar Alexander Japin zijn beide Franse merken zowel voor zijn bedrijf als voor hem persoonlijk altijd belangrijk geweest. “Ik ben begonnen met racen in een Citroen 2CV, nu racen we met een Peugeot 206. De waarden van beide merken passen ons als bedrijf erg goed en dat breiden we graag nog verder uit. Die bovengemiddelde interesse vinden mensen terug in de aandacht die we besteden aan auto’s die we doordeweeks onder handen nemen.

Onderdelen

De nieuwste PCA Merkspecialist zegt altijd op zoek te zijn naar de meest duurzame en goede oplossingen voor onderhoud. “De ene keer adviseren we originele artikelen, de andere keer wijken we uit naar alternatieven. Onze uitdaging is om met een klein team kwaliteit te leveren en autorijden betaalbaar te houden.” Op de foto: formulemanager Raymond Crezee (l.) en Alexander Japin.

Maarten Molenaar †

In de bijna vijf jaar dat Maarten deel uitmaakte van onze redactie heeft hij zich als vakredacteur onvermoeibaar ingezet om de kwaliteit van Aftersales Magazine en Aftersales Truck te vergroten, dankzij zijn in vele jaren opgebouwde kennis van de branche en zijn uitgebreide relatienetwerk. Op 8 november 2020 overleed Maarten plotseling. Maarten was een journalist pur sang, die zijn energie vooral haalde uit het zoeken naar echt nieuws. Ons team wist wat het aan hem had. Geen redactionele klus was hem te groot, of te klein. Hij zat graag ‘aan tafel’ bij ondernemers, managers en hun medewerkers om de achtergrond van het nieuws boven tafel te krijgen. En toen niemand nog wist wat Covid-19 was, bezocht hij graag de vakbeurzen in Europa. Maarten was niet een man die op de voorgrond trad. Hij was meer de stille kracht van de redactie, met het accent op kracht. Wij zullen zijn motto ‘autoliefde roest niet’ in gedachten blijven houden en zijn onderkoelde humor missen.

Van Maarten Molenaar † zijn er nog 2350 artikelen verschenen. Meest recente artikelen van Maarten Molenaar †