bekeken: 1769 x
Waardeer dit artikel:
1 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 51 vote, average: 3,00 out of 5
(3,00)
(Inloggen is vereist)

’12 jaar aan gewerkt, in 1,5 uur verloren’

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 2 mei 2019, 14:12

Leestijd: 1 minuut

Door een felle brand is woensdagnacht Auto & Scooterworld in Den Helder verwoest. ‘Met liefde en passie in 12 jaar opgebouwd in 1,5 uur verloren!’, reageerde mede-eigenaar Melvin Bruin op zijn Facebook-pagina. Daar plaatste hij om 01.48 uur ook bijgaande foto.

De melding kwam rond 01.30 uur binnen bij de hulpdiensten. Die konden niet voorkomen dat het pand deels instortte en volledig verloren ging. Wel kon een naastgelegen bedrijfspand gered worden. Over de oorzaak en het schadebedrag kon de brandweer nog geen mededelingen doen. De schade is uitsluitend materieel: op het moment dat het vuur uitbrak was niemand aanwezig.

“Dit beeld blijft me eeuwig bij”, reageert zakelijk partner Wout Scheffer bij Hart van Nederland. “Het is je bedrijf, maar het is ook je kindje. Je steekt er jarenlang bloed, zweet en tranen in en het brandt gewoon binnen drie uurtjes tot de grond plat. Dat doet wel wat.”

Doorstart

Auto & Scooterworld focust voornamelijk op benzineauto’s met een budget variërend van 1200 tot 6000 euro. De werkplaats voorziet in apk, reparatie en onderhoud. Ook e-bikes en quads behoren tot het programma. Het garagebedrijf is bezig met een doorstart voor de werkplaats. Maandag moet die weer operationeel zijn. “We zijn ondernemers, dus daar gedragen we ons naar.”

Tags: , ,

ANWB Veilig Rijden app voor…Stalu Cars wordt Requal Erkend…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Je moet inloggen om een reactie te kunnen plaatsen.

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties