fbpx
bekeken: 3596 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars (4,00)

12 vestigingen James, totaal nu 72

DOMEIN: Werkplaats

Geplaatst op: 6 juni 2019, 14:04

Leestijd: < 1 minuut

Garageformule James meldt de recente aansluiting van twaalf vestigingen. Daarmee komt de teller op 72, wat overigens volgens de organisatie dit jaar niet de eindstand zal zijn: er lopen meerdere gesprekken met andere potentiële deelnemers.

De jongste deelnemers zijn: Stuart (Elst), De Jong (Katwijk), Alex Soetekouw (Purmerend), Leo van der Wel (Bergschenhoek), Toon van Eijk (Bodegraven), Rombouts (Goirle), Van Winsum (Wapenveld),  Van Tilborg (Zaltbommel),  De Groot (Geesteren), Van Dijck (Hapert), Kleyweg (Den Hoorn) en Jawes (Ede).

Universele garage

Een van de recente toetreders is Leo van der Wel. Het bedrijf (foto) is dertig jaar dealer van Hyundai maar wordt vanaf 2020 specialist in dit merk. Met ingang van 1 juni profileert de onderneming zich als universele garage, zegt Maurice van der Wel (45) die het bedrijf van zijn vader voortzet. Vooruitlopend op de officiële signing heeft hij het pand voorzien van een James-vlag, -bebording en -uiting op het grote led-scherm langs de weg. De klanten worden door hem persoonlijk geïnformeerd over de toetreding. “Ik vertel ze liever zelf wat er verandert dan dat ze het via een brief van de importeur vernemen.”

Leasemarkt

Het team van Leo van der Wel bestaat uit negen medewerkers. Met het oog op de aankomende switch van merk- naar universeel kanaal is onlangs nieuwe garagesoftware en testapparatuur aangeschaft. De keus voor James is mede ingegeven door de sterke positie van deze formule op de leasemarkt. “Via een keten ben je een andere partij voor zulke grote spelers dan als individuele, lokaal opererende garage. Bovendien zijn ze actief in het particuliere segment en is het gewoon een positieve, enthousiaste club.”

Tags: , , , ,

FNV verwerpt cao-eindbod…Berner: 40 miljoen centraal…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Gerrie Weijman: 6 juni 2019 om 17:44

Alle eigenaren en medewerkers van de nieuwe James vestigingen van harte welkom, ik zie er naar uit jullie zsm te ontmoeten. Mochten jullie nog vragen hebben, dan kunnen jullie contact opnemen met ons.
Martin Westerhof & Gerrie Weijman
Auto Jawes Ede
Skoda, Subaru en James Autoservice

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties