bekeken: 559 x
Waardeer dit artikel:
1 Star2 Stars3 Stars4 Stars5 Stars

123Ruit.nl treedt toe tot ADAS Alliantie

DOMEIN: Schadeherstel

Geplaatst op: 15 oktober 2019, 10:26

Leestijd: < 1 minuut

Ook 123Ruit.nl is toegetreden tot de ADAS Alliantie.

De alliantie werd in juni 2019 opgericht met als doel het veilige gebruik van Advanced Driver Assistance Systems (ADAS) in drie jaar te verhogen met minimaal 20 procent.

Vakmanschap

“Uiteraard voldoen onze deelnemers aan de eisen van Focwa en Bovag, maar we gaan verder en stellen aanvullende eisen aan het vakmanschap van onze deelnemers. Zo hebben we geborgd dat elke auto voorzien van ADAS wordt gekalibreerd indien dit wordt voorgeschreven of noodzakelijk is”, zegt Stefan Clijnk, voorzitter van 123Ruit.nl, de vereniging van samenwerkende, onafhankelijke ruitschadeherstelbedrijven.

Netwerk

“Door het groot aantal ruitvervangingen dat het netwerk van 123Ruit.nl uitvoert, is er veel technische kennis aanwezig. Bovendien maken we deel uit van AGE, het Europese samenwerkingsverband van autoruitspecialisten waarmee we informatie delen op Europees niveau. Het onderling uitwisselen van kennis en van elkaar leren blijft een belangrijk aandachtspunt voor ons. We zetten ons in om de noodzakelijke informatie aangaande kalibratie snel beschikbaar te krijgen en te houden. Met deze informatie kunnen we gebruikers van ADAS nog beter informeren over de werking van de verschillende systemen na ruitvervanging”, aldus Clijnk.

Tags: , , ,

Profile kiest…Schadepreventie voor…
REACTIES

Schrijf een reactie of commentaar

Meest recente nieuws top 5

Meest gelezen afgelopen maand

Laatste reacties